Verlichting

Verlichting

We installeren volledige verlichting, voor binnen en buiten. Een specialist komt ter plaatse om alles te bespreken en geeft je raad over welke verlichting het beste resultaat geeft voor jouw woning. Ook voor lichtstudies kan je bij ons terecht.

Domotica

Domotica

Met domotica bestuur je de volledige elektriciteit in je huis met je smartphone. Denk hierbij aan verlichting, stopcontacten, rolluiken, maar ook poorten, toegangscontrole, beveiliging en audio en video. Samen zoeken wij voor jou de gepaste domotica-installatie die voldoet aan jouw wensen.

Videofoon

Video- en parlofonie

Met video- en parlofonie kies je voor een hogere veiligheid en groter comfort. Ook al ben je niet thuis, via de camera kan je zien wie er aan je deur staat. De videofoon neemt beelden op en ben je niet thuis, dan kan de oproep worden doorgeschakeld naar je smartphone. Zo kan je oproepen ook vanop afstand aannemen en de deur openen.

Beveiliging woning

Beveiliging

Vermijd ongewenst bezoek met een of meerdere camera’s en een alarmsysteem. We brengen de kwetsbare plekken van je woning in kaart en stellen je een veiligheidsoplossing op maat voor.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je je eigen energie op en kies je voor een duurzame investering die ook op lange termijn rendeert. We installeren zonnepanelen op je woning en zorgen voor de aansluiting en keuring.

Thuisbatterij
Bron: Rexel

Thuisbatterij

Daarnaast kan je bij ons terecht voor een thuisbatterij waarmee je de opgewekte stroom overdag opslaat en ‘s avonds en ‘s nachts terug kan gebruiken. Op die manier wordt je volledig onafhankelijk van het energienet.

Depannage en herkeuringen

Heb je een storing in je zekeringkast of een dringende depannage van elektriciteit? Of moet de elektriciteit in je woning herkeurd worden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Facturatieadres

Bijkomende informatie

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Wil je meer informatie of een offerte?

We maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek.

Kies voor een totaaloplossing

Laat je ontzorgen en vertrouw alle technieken aan ons toe.