Samsung wind free

Wandairco

De meest bekende airco-installaties zijn de wandmodellen. Deze worden aan de muur gehangen via een wandbeugel. Meestal hangt een wandairco net onder het plafond en bedien je de unit met een afstandsbediening. Je kan kiezen uit een ruim aanbod soorten en modellen.

Wind free airco

Met airco kan je wel eens last hebben van je nek door de koude tocht. Samsung kwam met de oplossing: Wind-Free airconditioning. Deze unit die je aan je wand of plafond bevestigt, bevat meer dan 20.000 microgaten waardoor frisse lucht rustig en gelijkmatig wordt verspreid. Daarnaast analyseert de airco de omgeving en past het de temperatuur aan wanneer je aanwezig bent of slaapt.

Plafond airco

Plafond airco

Warmte stijgt en hangt dus steeds bovenaan de ruimte. Met een plafond airconditioning wordt de koude lucht goed verspreid en is daarom een goede oplossing om de ruimtes koel te houden.

Daarnaast neemt een plafond airco weinig ruimte in, is het energiezuinig en stil.

Vloer airco

Onder een schuin dak is het niet altijd mogelijk om een wand- of plafondunit te plaatsen. Dan zijn vloermodellen vaak de enige oplossing. Hierbij kan je ook kiezen tussen een split-airco systeem waarbij je één vloermodel hebt, of een multi-split systeem waarbij meerdere binnenunits verbonden zijn met een buitenunit.

De binnenunit kan op de vloer geplaatst worden of opgehangen worden op radiator hoogte.

Vloer airco

Wil je meer informatie of een offerte?

We maken graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek.

Kies voor een totaaloplossing

Laat je ontzorgen en vertrouw alle technieken aan ons toe.